Center Parcs Les Ardennes 106, Vielsalm

Comfort 6-persoons
Verkocht
Home | Center Parcs Les Ardennes 106, Vielsalm

Omschrijving

Center Parcs Park Les Ardennes Comfort 6-persoons cottage 106

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Park Les Ardennes is prachtig gelegen in de Belgische Ardennen en recent geheel vernieuwd. Het park was voorheen een Sunparcs en is opgewaardeerd naar het Premium-label Center Parcs. Er zijn aanzienlijke investeringen gedaan met een zeer fraai resultaat. Er is al direct een verdubbeling van de bezettingsgraad te zien.

Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze cottage heeft een huurovereenkomst (via Center Parcs) tot (minimaal) 30 september 2032 met gegarandeerde huurinkomsten of een variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van het gehele park. Aan u de keus. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een zeer overzichtelijke investering.

Overige kenmerken: - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar door

Indeling 8-persoons Comfort cottage inclusief inventaris: Begane grond: 2 ingangen met entree/hal , trapopgang met trapkast en 2 toiletruimtes. 2 slaapkamers met stapelbed. Woon- en eetkamer met open keukenopstelling, open haard en toegang naar het buitenterras met (2 ligstoelen).

Eerste verdieping: Overloop, 2 tweepersoonsslaapkamers met kaptafel en tv. Badkamer met 2 wastafels en inloopdouche.

Bovendien heeft cottage 106 een uitstekende ligging in dit ruim opgezette park. Op loopafstand van de centrumvoorzieningen.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken bij de projectmatige verkoop Center Parcs Les Ardennes. Vraag naar het overige aanbod!

De afbeeldingen zijn willekeurig gekozen. Specifieke gegevens kunnen afwijken van het getoonde.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 164.436,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
182 m3
Woonopp. 
83 m2
Perceelopp. 
184 m2
Kamers 
9
Slaapkamers 
4
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?