Center Parcs Les Ardennes 137, Vielsalm

Premium 2-persoons
Verkocht
Home | Center Parcs Les Ardennes 137, Vielsalm

Omschrijving

Center Parcs Park Les Ardennes 2-persoons Premium cottage 137

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Park Les Ardennes is prachtig gelegen in de Belgische Ardennen en recent geheel vernieuwd. Het park was voorheen een Sunparks en is opgewaardeerd naar het Premium-label Center Parcs. Er zijn aanzienlijke investeringen gedaan met een zeer fraai resultaat. Dit geeft een directe verdubbeling van de bezettingsgraad.

Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze cottage heeft een huurovereenkomst (via Center Parcs) tot (minimaal) 30 september 2032 met gegarandeerde huurinkomsten of een variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van het gehele park. Aan u de keus. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een zeer overzichtelijke investering.

Overige kenmerken: - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en geheel vernieuwde centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar door

Indeling 2-persoons Premium cottage inclusief inventaris: Begane grond: Hal met entree, trapopgang met trapkast en toegang tot badkamer voorzien van 2 wastafels en inloopdouche. Apart toilet. Woon- en eetkamer met open keukenopstelling, open haard en toegang naar het buitenterras met luxe tuinmeubilair (2 ligstoelen).

Eerste verdieping: Overloop, één tweepersoonsslaapkamer met kaptafel en tv.

Bovendien heeft cottage 124 een uitstekende ligging dichtbij de centrumvoorzieningen.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken bij de projectmatige verkoop Center Parcs Park Les Ardennes. Vraag naar overig aanbod!

De afbeeldingen zijn willekeurig gekozen. Specifieke gegevens kunnen afwijken van het getoonde.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 114.905,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
92 m3
Woonopp. 
40 m2
Perceelopp. 
71 m2
Kamers 
2
Slaapkamers 
1
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?