Center Parcs Park Bostalsee 462, Nohfelden

Premium 4-persoons
Verkocht
Home | Center Parcs Park Bostalsee 462, Nohfelden

Omschrijving

Center Parcs Park Bostalsee cottage 462

Vakantiewoning kopen? Fiscaal aantrekkelijke investering in een recreatief vastgoed inclusief langjarige huurovereenkomst met Center Parcs op een zeer succesvol park aan de Bostalsee.

Park Bostalsee is in de zomer van 2013 geopend en prachtig gelegen aan de Bostalsee. Met de hoogteverschillen en vele mooie uitzichtpunten heeft dit 4-birdiespark een geheel eigen sfeer.

Dankzij de gunstige ligging in het hart van Europa, op korte afstand van de grens met Nederland, België en Luxemburg, bevinden zich 43 miljoen inwoners op minder dan 3,5 uur rijden. Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze cottage heeft een huurovereenkomst (via Center Parcs) tot (minimaal) 31 december 2028 met een aantrekkelijke variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van het gehele park. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar looptijd) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Overige essentials: - Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar - Kortingsregeling op verblijf in Center Parcs park naar keuze - Prijzen zijn exclusief MwSt (BTW)

Indeling 4-persoons Premium cottage inclusief inventaris: Begane grond: Hal met entrée, trapopgang met trapkast, toilet. Woon- en eetkamer met open keukenopstelling, openhaard. Tevens toegang tot het buitenterras.

Eerste verdieping: Overloop, twee tweepersoonsslaapkamers en badkamer voorzien van wastafel, tweede toilet en ligbad.

Bovendien heeft cottage 462 een uitstekende ligging op korte afstand van de centrumvoorzieningen en de Bostalsee.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken geweest bij de projectmatige verkoop Center Parcs Park Bostalsee.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 167.500,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2013
Inhoud 
195 m3
Woonopp. 
75 m2
Perceelopp. 
84 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?